Sport og Fitness ønsker, at være forankret i lokalsamfundet, med fokus på faglighed og sundhed. Vores placering i Struer Energi Park skaber muligheden for synergi og samarbejde med det lokale forenings- og erhvervsliv. Ønsker du en firma- eller foreningsaftale hos os, skal du/i være mere end velkomne til at kontakte os på telefon 25 70 80 73 eller mail struer@sportogfitness.dk

Foreningsaftaler

Aftale med AK-kilen

Er du medlem af AK-kilen, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. AK-Kilen består af omkring 160 medlemmer. Klubben har lokale ved Struer stadion, Park Alle 10. Tirsdag og torsdag løbes der om aftenen kl. 17.30 og lørdag kl. 13.00. Der løbes fra klubbens omklædningsrum bag Struer Svømmehal. Distancerne spænder fra fem kilometer og opefter, så langt de fleste motionsløbere vil kunne have fornøjelse af at deltage. Læs mere om klubben her.

Aftale med Aktiv onsdag

Vi har glæde af ‘Aktiv onsdag’ hver onsdag fra kl. 10:30 – 11:30. Vi opfordre alle centerets øvrige medlemmer til at træne på andre tidspunkter, da der er mange mennesker i centeret og trængsel ved maskinerne.

Aktiv onsdag er en forening under Struer Gymnastikforening. Formålet er at få ældre som ønsker fysisk aktivitet, samvær og sjov til at deltage i forskellige aktiviteter, som foreningen tilbyder. Aktiv onsdag er sammensat af en styregrubbe som består af 7 personer, som yderligere suppleres af ca. 15 frivillige hjælper. Til at øge de forskellige aktivitets muligheder samarbejder Aktiv onsdag med Ældre Sagen og Struer Firma Idræt om fælles aktiviteter. Vil du vide mere om Aktiv onsdag, så læs mere her.

Aftale med Rhythm Nation

Er du medlem af Rhythm Nation, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. RHYTHM NATION er en danseskole, der tilbyder mange forskellige grene inden for hiphop, showdance, disco, rock’n roll, boogie og børnedans. Det er en danseskole, som baserer træningen på sjov og spas, samt seriøsitet – og for alle aldre. De tilbyder solo og duo dans samt dans på hold – alt med dygtige dansere, som har været med til at vinde utallige medaljer og titler i hus. Læs mere om danseskolen her.

Aftale med Struer Squash Klub

Er du medlem af Struer Squash klub, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Struer Squashklubs baner ligger sammen med Struer Hallerne, og deler omklædningsfaciliteter og cafeteria med disse. Struer Squashklub har i dag en stor og velfungerende klub med godt 150 medlemmer, og 3 topmoderne baner. Vil du vide mere om klubben, så læs mere her.

Aftale med Struer Bokseklub

Er du medlem af Struer bokseklub, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Struer Amatør Bokseklub er en klub som trækker spor helt tilbage fra 1943. De kan altså prale med at vi er blandt én af de ældste bokseklubber i Danmark. De har en lang historik og viser mange gode resultater op igennem tiderne. Struer Amatør Bokseklub er en klub som drives udelukkende af frivillige og som økonomisk drives af sponsorater samt medlems indtægter. Læs mere om klubben her.

Aftale med Struer Boldklub

Er du medlem af Struer Boldklub, så kan du få en rabatmedlemskab hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Struer Boldklub er en fodboldklub for både børn og voksne og for kvinder såvel som mænd. Det er muligt at spille på både højt og lavt niveau. Klubben har dygtige trænere og gode klubfaciliteter, samt et godt socialt miljø. Læs mere om klubben her.

Aftale med Struer Gymnastikforening

Er du medlem af Struer Gymnastikforening, så kan du få en rabataftale hos os  – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Læs mere om foreningen her.

Aftale med Struer Håndboldklub

Er du medlem af Struer Håndboldklub, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Struer håndbold har hjemmebane i det nye Fritidscenter, Struer Energi Park. Medlemmerne fordeler sig i alle aldre – fra de mindste U4 spillere til de ældste seniorspillere. Struer Håndbold sætter en stor ære i at drive en klub, hvor alle kan føle sig velkomne, og hvor alle kan få opfyldt sine sportslige ambitioner og sociale behov. Vil du vide mere om klubben, så læs mere her.

Aftale med Struer Svømmeklub

Er du medlem af Struer Svømmeklub, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Struer Svømmeklub blev dannet den 4. februar 1931. De har i alle årene arbejdet målrettet på at fremme interessen for svømning i lokalområdet og give muligheden for at dyrke svømning på alle niveauer. Svømning er omdrejningspunktet i Struer Svømmeklub, men de tilbyder meget mere end svømning. De tilbyder masser af muligheder for socialt engagement for både voksne og børn. Alle er velkommen i Struer Svømmeklub. Læs mere om klubben her.

Aftale med Struer Taekwondo

Er du medlem af Struer Svømmeklub, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Struer Taekwondo klub som på koreansk hedder kuk-sul (Nationalsport), blev stiftet i september 1980 af medlemmer fra Holstebro taekwondo klub, samt interesserede fra Struer. Klubben har således siden, med et kort ophold fra 2003 til 2008, gennem tiden uddannet mere end 30 sortbælter, hvoraf nogle stadig fungerer som instruktører i klubben. Læs mere om klubben her.

Firmaaftaler

Aftale med Center for dagstilbud

Er du ansat ved Center for dagstilbud, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider.  Læs mere om Center for dagstilbud her. 

Aftale med Nordstjernen

Er du ansat på Nordstjernen, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Nordstjernen er en døgn- og aflastningsinstitution, for børn og unge i alderen 0-18 år i Struer Kommune. Nordstjernen er en institution, som har fokus på at skabe en sammenhængende og helhedsorienteret indsats for barnet eller den unge, hvilket betyder at vi samarbejder med relevante netværk. Læs mere om Nordstjernen her.

Aftale med Struer Energi Park

Er du ansat på Struer Energi Park, så kan du få en rabataftale hos os – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Struer Energi Park er Struers samlingspunkt for sundhed og motion. Deres moderne faciliteter er lyse og åbne, og centeret rummer 6 idrætshaller: 2 opvisningshaller med tribuner, 1 hal med springgrav og 3 mindre multihaller, fitnesscenter, squash og svømmehal, samt et stort sportstorv med hyggelig lounge og café. Dertil kommer lyse møde- og fest/konference lokaler. I centeret har de aktiviteter fra tidlig morgen til sen aften, og deres brugere er både skoler, foreninger, private og virksomheder. Læs mere om Struer Energi Park her.

Aftale med Struer Park Skole

Er du ansat på Struer Park Skole, så kan du få en rabataftale hos os  – henvend dig i receptionen i de bemandede åbningstider. Parkskolen er beliggende i Struers vestlige del – nær byens sportscenter og idrætsanlæg Struer Energi Park. Skolen modtager elever fra 0. til 9. klassetrin. Parkskolens værdier er kvalitetkreativitettrivsel og internationalt perspektiv. På Parkskolen rettes blikket ud over landets grænser ud fra troen på, at fremtiden vil betyde større samarbejde med det meste af verdenen. Der indgår derfor kendskab til andre kulturer i skolens undervisning og ved samarbejder konkret med skoler i andre lande. Læs mere om Park Skolen her

Aftale med Ældre Sagen

Er du medlem af ældresagen, kan du spare penge på dit medlemskab i Sport og Fitness Struer. Ved fremvisning af gyldigt bevis, kan du få fri træning og fri adgang til alle centerets øvrige faciliteter for kun 159 kr. pr. mdr. Dette inkludere også gratis programlægning og opfølgning. Læs mere om Ældre Sagen i Struer/Thyholm her.