Medlemskaber

Du kan melde dig ind i Sport og Fitness Struer alle hverdage i de bemandede åbningstider. Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning og alt inkluderet i prisen. Du kan også købe et medlemskab til Sport og Fitness Struer online ved, at vælge “Medlemskab” i menuen eller på den grønne knap længe til højre på siden.

Priser pr. 1-1-2023

Øvrige priser

DIBS medlemskaber Pris pr. mdr.
DIBS Kids kr. 109,-
DIBS Kids inkl. svømning kr. 209,-
DIBS Ældresagen kr. 159,-
DIBS Ældresagen inkl. svømning kr. 259,-
DIBS Pensionist  kr. 179,-
DIBS Pensionist inkl. svømning kr. 279,-
DIBS Studerende kr. 179,-
DIBS Studerende inkl. svømning kr. 279,-
DIBS Basis kr. 209,-
DIBS Basis inkl. svømning kr. 309,-
DIBS Danmarkskort kr. 299 ,-
DIBS Danmarkskort inkl. svømning kr. 399,-
DIBS Familie Fitness kr. 499,-
DIBS Familie Fitness inkl. svømning kr. 799,-
Gæste træning (mobilepay) kr. 50,-

Familie-fitness

Køb et familiemedlemskab, så hele familien kan være aktive sammen. Medlemskabet giver adgang til fri træning, fri holdtræning, gratis programlægning og opfølgning. Gælder for alle familiemedlemmer på samme bopæls adresse.

* Pauses medlemskabet gælder det for alle i husstanden
* Opsiges medlemskabet gælder det for alle i husstanden.

Følkort – barn under 14 år

Såfremt du er under 14 år, skal du træne i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Er du 14 år eller derover vurderer vi at du kan træne på egen hånd – dog kræver vi en underskrift fra dine forældre, som accept af, at du tegner et medlemskab hos os.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et PBS eller DIBS-medlemskab. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Online
Berosætning kan ske online via www.struer.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2 og punkt 3.

2. Mail
Berosætning skal ske via e-mail til struer@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et PBS eller DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et PBS eller DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende to måder:

1. Online
Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Mail
Udmeldelse via mail til struer@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

Køb dit medlemskab online her

Vi tilbyder

  • GRATIS programlægning inkluderet
  • GRATIS program opfølgning inkluderet
  • GRATIS måling af fedtprocent, m.m. inkluderet
  • GRATIS berosættelse 
  • GRATIS udmeldelse
  • GRATIS parkering
 

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Struer modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling med MobilePay på nummer 65483. Dette gælder dog kun ved enkelt dags træninger, kampagne tilbud, slankeforløb og lign. Der kan ikke betales løbende medlemskaber via MobilePay.

MobilePay_Logo_Sort-300x197

Firma- og foreningspriser

Hos Sport og Fitness Struer har vi også firma- og foreningsmedlemskaber. Se vores samarbejdspartnere andet steds på siden. Kig ind til os eller skriv til os for priser på struer@sportogfitness.dk.

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.

Tag fitness med på ferien

Har du et PBS eller DIBS medlemskab i Sport og Fitness, så kan du tage dit fitnessmedlemskab med på ferie uden at det koster ekstra.  Ved at bestille et feriekort i din lokale Sport og Fitness afdeling, kan du gratis tage dit medlemskab med og benytte det i et af kædens 40 centre i Danmark. Du skal blot henvende dig til personalet i de bemandede åbningstider. Feriekortet gælder såfremt, at du undlader at berosætte/pause dit medlemskab i den periode du ønsker at benytte feriekortet. Se alle vores afdelinger på www.sportogfitness.dk/centre/