Har du spørgsmål til vores hold?

Med gode og velforberedte instruktører på alle hold, sikrer vi dig en god og stemningsfyldt træning med højt humør og et godt udbytte! Har du spørgsmål til holdene, er du altid velkommen til at spørge vort personale eller henvende dig på struer@sportogfitness.dk

Se holdplanen her

Yoga

Yoga er for alle der gerne vil arbejde med kropsbevidsthed, styrke, smidighed og balance.

Vi varmer stille og roligt kroppen op, laver klassiske yogastillinger og enkelte dynamiske flows og afslutter med afspænding / meditation.
Yogatimen vil være med varierende indhold, men primært tage udgangspunkt i Hatha yogaen. Øvelser og stillinger udføres i et roligt tempo og afstemmes efter deltagerne.
Yogaholdet er også for dig der aldrig har prøvet yoga før.
Medbring gerne egen yogamåtte

Ugedag: lørdag
Tidspunkt: 09:00 – 10:15
Lokale: Festsalen – Struer Energi Park
Intruktør: Irene Holmgaard

Funktionel Fitness

Funktionel fitness er et styrke- og konditionsprogram, der er bygget op omkring konstant varierende funktionelle øvelser, der udføres ved relativ høj intensitet. Kroppen er indrettet således, at den hele tiden tilpasser sig de krav vi stiller til den. Efter en periode med den samme træning vender kroppen sig til kravene, og man oplever en mindsket fremgang. Ved konstant at variere træningen holder man kroppen på dupperne, og derved undgår man, at kroppen når at tilpasse sig. Instruktøren hjælper under hele timen og sikrer, at du kommer godt igennem træningen.

Ugedag: Mandag
Tidspunkt: 17:00 – 18:00
Lokale: Hal 5 – Struer Energi Park
Instruktør: Brian Holgersen

Det er gratis for medlemmer at deltage på holdet.
For interesserede deltagere uden medlemskab koster det 50 kr. pr. gang at deltage. Dette betales via MobilePay i fitnesscenteret inden holdets opstart. ALLE nye får en gratis prøvetime.

Crossdance™

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne dans, bodytoning, kardio og balance. Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Crossdance™ er let at følge og vil både udfordre fitnessentusiaster og byde begyndere velkommen.

Ugedag: Onsdag
Tidspunkt:
17:30 – 18:30
Lokale: Hal 5 – Struer Energi Park

Det er gratis for medlemmer at deltage på holdet. For interesserede deltagere uden medlemskab koster det 50 kr. pr. gang at deltage. Dette betales via MobilePay i fitnesscenteret inden holdets opstart. ALLE nye får en gratis prøvetime.

Power spinning

Power spinning er 35 minutters højintens spinning i højt tempo til hurtig musik. De mange skift gør, at forbrændingen er i top og konditionen forbedres med hastige skridt. Højintens træning er en træningsform, som hastigt vinder frem og som ofte har samme effekt som træningspas af meget længere varighed. Alle kan være med på holdet uanset træningsniveau og alder. Du kan også være med som nybegynder – blot giv instruktøren besked og så hjælper han dig godt igennem timen.

Ugedage og tidspunkter:
Mandag: 18:15 – 18:50
Fredag: 18:00 – 18:35
Lokale: Bodybike – Sport og Fitness Struer
Instruktør: Per Kristensen

Det er gratis for medlemmer at deltage på holdet. For interesserede deltagere uden medlemskab koster det 50 kr. pr. gang at deltage. Dette betales via Mobilepay i fitnesscenteret inden holdets opstart. ALLE nye får en gratis prøvetime.

Puls og styrke

Holdet er for dig, der ønsker at starte dagen med høj puls og gerne vil optimere din muskelstyrke.
AK vil variere træningen og inddrage elementer fra forskellige træningsformer. Det bliver sjovt og alle kan være med uanset erfaring og niveau.

Ugedag: Torsdag
Tidspunkt: 08:00 – 09:00
Lokale: Hal 5
Instruktør: Anne Katrine Abildgaard Kristensen