Tanitadag – tirsdag d. 29. november

Se, hvordan det står til med træningsformen.

Sport og Fitness Struer afholder torsdag d. 29 november en Tanita dag i fitnesscenteret, hvor du kan komme og se, hvordan det står til med formen efter sommerferien. Du behøver ikke bestille tid, blot kom i tidsrummet mellem kl. 10:00 – 18:00 – hver dog forberedt på lidt vente tid, hvis der er flere der kommer på en gang.

Med en tanitavejning kan du får et indblik i =
Din kropsvægt
Din fedtprocent
Din muskelmasse
Din bodyage/kropsalder
og meget mere….

Efter vejningen kan vi være behjælpelige med en snak om vejningen og hvordan du kan komme videre i din træning. Hvis der er travlt på vejningsdagen, booker vi en tid til en opfølgende snak. Gratis for medlemmer – inkluderet i medlemskabet.
For ikke medlemmer koster en vejning 50 kr. – melder du dig efterfølgende ind i centeret, får du de 50 kr. retur og sparer oprettelsesgebyret på 100 kr.

Jule Dancefit – torsdag d. 27. december kl. 11:00 – 12:00

Torsdag d. 27. december er der mulighed for, at forbrænde nogle af alle de gode julekalorier i centeret. Denne dag er der nemlig mulighed for, en omgang Dancefit i hal 4 fra klokken 11:00 – 12:00.

Alle kan være med, uanset højde, drøjde, alder og trænings niveau.
Gratis for medlemmer – pris for ikke medlemmer = 25 kr., som kan betales kontant eller via MobilePay inden holdopstart.

Kom med og få svedt flæskestegen og Ris a la manden ud af kroppen og gå fra timen med god samvittighed og et smil på læben. Tilmelding sker via app for medlemmer – ikke medlemmer møder bare op – der er plads til ALLE!