Rundbold – tirsdag d. 4 juni kl. 17:00

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det ligger op til en masse udendørsaktiviteter. Derfor arrangere Sport og Fitness Struer en rundbold kamp tirsdag d. 4 juni fra kl. 17:00 til ca. 18:00 på græsplænen ved Struer Energi Park. Vi mødes i Sport og Fitness Struer til opdeling af 2 hold ca. 16:45. Alle er velkommen – også gæster udefra. Vi håber på godt vejr, men vi tager forbehold for at flytte arrangementet til en anden dag, hvis vejrguderne beslutter sig for, at det skal regne.

Vi glæder os til, at se rigtig mange af jer til en rundboldkamp der godt kan blive præget lidt af fitnessudfordringer/øvelser undervejs. Medbring vand, og godt humør.

Bootcamp & Powerspin – mandag d. 17-06 fra kl. 17:00

Mandag d. 17/6 kører Ellen og Per udendørs kombihold med Bootcamp og Powerspin. Vi satser på godt vejr, men vi tager forbehold for rykning af datoen, hvis vejret viser sig fra sin dårlige side.

Holdet dele op i 2 ved start kl. 17:00, hvor hold 1 starter med 25 min spinning og hold 2 starter med 25 min Bootcamp – når kl. slår 17:30, bytter holdene rundt. Holdet vi foregår ude på flise/afsalt området overfor Struer Park skole – er man i tvivl om, hvor det er, så kan man mødes med instruktørerne i centeret 16:50. Alle kan være med uanset træningsnivaeu, erfaring og alder. Holdet afsluttes med en lille forfriskning til alle deltagerne.

Gratis for medlemmer af centeret. 50 kr. for gæster udefra. Booking via app eller i centeret. Gæster udefra kan booke plads ved at sende os en mail på struer@sportogfitness.dk.

Foredrag med Henrik Duer – Kickstart din sunde livsstil – onsdag d. 19. juni kl. 19:00

SÆT KRYDS I KALENDEREN ONSDAG D. 19 JUNI.

Her afholder Struer Energi Park og Sport og Fitness Struer et event du ikke må gå glip af! 2 timers foredrag med Henrik Duer – blandt andet kendt fra tv programmet “Ekstremt fed”.

Et foredrag med fokus på en sundere livstil – helt uden løftede pegefingre. KUN 99 kr. pr. person. Billetter købes i døren og kan betales kontant, vis mobilepay og dankort. Mulighed for køb af snacks og drikkevarer efter Henriks anvisninger.