Kombi forløb – Personlig træning og vanecoaching

Vil du gerne finde ro omkring din mad, opbygge gode trænings vaner du kan fastholde og leve et liv med mere glæde og overskud? Vi kombinerer personlig træning og vanecoaching.

Brian Høyer er uddannet personlig træner på Hansenberg. Brian har en imponerende viden og forståelse for træning, teknik og kroppens opbygning. En viden som han er skarp på at formidle og tilpasse modtageren.

Line Abildgaard har selv erfaring med et større vægttab. Derudover er hun uddannet vane- og overspisningscoach hos Morten Elsøe og Anne Gaardmand. Lines fokus ligger på at undgå forbud, kure og restriktioner, men i stedet være nysgerrig på mønstre/vaner og hvordan de kan ændres på en selvkærlig, positiv og holdbar måde.

I et forløb arbejder vi tæt sammen med dig om at opbygge vaner, der giver mening og værdi i DIT liv. Uanset om det gælder vægttab, bevægeglæde, kost og/eller trænings vaner, så ved vi at en holdbar livstilsændring bedst skabes i trygge rammer. Derfor er det altafgørende for os at relationen med vores klienter er positiv, empatisk og fordomsfri. Det afgørende i forløbene er ikke niveauet, men at møde dig netop, hvor du er. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kontaktinformationer:

Brian Høyer. Mobil: 25217686
Facebook: Personlig træner – Brian Høyer

Line Abildgaard. Mobil: 28591978
Facebook: Line Abildgaard coaching

Vanecoach og Personlig træner

Line Abildgaard & Brian Høyer

Priser

Alle forløb er naturligvis individuelle og ikke to forløb er ens. Det er vores primære ambition at gøre det så optimalt og brugbart for hver eneste klient, som overhovedet muligt. Hvilke og hvor mange timer, der giver mening for netop dig er svært at vide på forhånd. Derfor er der altid mulighed for at tilkøbe efter behov og lyst. 

Uanset, så vil vi gøre ALT hvad vi kan, for at det bliver en investering du aldrig fortryder.

5 timers kombiforløb: 2750,-

10 timers kombiforløb 5000,-