Jeg er Karina Kongsted, jeg er selvstændig ernæringsekspert og tilknytte Sport og Fitness, så hvis du har spørgsmål i forhold til din kost, livsstilsændringer, motivation, vaner mm. så kommer du bare til mig. Desuden tilbyder jeg specielle priser på foredrag, workshops og forløb til alle Sport og Fitness medlemmer.

Hvis du træner i Sport og Fitness Stavtrup vil du også kunne møde mig hver torsdag, hvor jeg med glæde vil sludre lidt. Det er også i Stavtrup mine foredrag er. Ellers ligger mit kontor inde ved Magasin, Immervad 1, 1. th. 8000 Aarhus C.

Min passion er at hjælpe folk og give dem de rette værktøjer, for at de kan nå lige netop det mål de har. Men også gøre det muligt for dem, at kunne fortsætte uden mig, efter forløbet.

Jeg arbejder meget med vaner og motivation, da vi alle har en masse vaner og forhindringer, der står i vejen for at vi kan nå vores mål. Mange af dem er vi ikke klar over, fordi vi ikke tænker over det i hverdagen og vanerne er ubevidste, men hvis vi bliver bevidste om dem og ændre en efter en, vil vi kunne nå vores mål og vedligeholde den nye livsstil.

Jeg går meget op i madglæde og at man nyder maden, at hvert måltid bliver en fest og ikke en sur pligt. Dermed ikke sagt at man aldrig må spise en klapsammenmad på farten, men mere at man giver sig tid til at lytte efter ens krop, hvad man har lyst til og så nyder det med måde.

Du kan læse mere om mig og se hvad jeg tilbyder Her

Jeppe Knudsen

About Jeppe Knudsen

Jeppe er medejer af Sport og Fitness – Dit Center Skanderborg, Højvangen og Kjellerup. Jeppe er uddannet fysioterapeut, idrætsfysioterapeutisk personlig træner gennem DSSF og er for tiden i gang med en diplomuddannelse i ledelse og sundhed.